Ilość domen Standard: 11456, Ilość domen GOLD: 1061, Ilość adresów IP: 1391
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   

błędne dane w panelu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum statlink.pl Strona Główna -> Funkcjonalność systemu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marcink

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 9:27 am    Temat postu: błędne dane w panelu Odpowiedz z cytatem

Część danych mam niezaktualizowaną, od kilku/kilkunastu dni. Na części domen mam zaniżony site, na jednej ze stron ID 29437, mam od kilku dni dobrze rozpoznaną ilość stron, site, ale wg. panelu 0 przydzielonych linków, natomiast ręcznie sprawdzam i okazuje się, że linki są wyświetlane. Inne domeny dodane w tym samym czasie nie mają tego problemu...

Mam tez inne pytanie.
Chciałbym na części serwisów dodanych już do statlinka zmienić skrypt na jakim działają, tym samym zmieni się struktura linków, czyli linki statlinka które na starych stronach są wyświetlane znikną. (stare adresy podstron przestaną istnieć). Rozumiem, że punkty mi polecą, ale czy poza tym nie będę miał innych problemów, typu raporty od użytkowników, o nieobecności ich linka na moich stronach. Jak taki problem można najbezpieczniej rozwiązać?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Leon

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 1:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Proszę o przykład Strony z Linkami i bez Linków zarazem.

Co do zmiany skryptu możesz spróbować nic nie zmieniać w Statlinku jeżeli Linków przydzielonych do Strony nie jest zbyt dużo to system powinien wycofać Linki ze starych podstron i umieścić Linki na nowych podstronach, ale może stać się też tak, że dostaniesz kilka powiadomień i Strona zostanie usunięta z systemu, wówczas dodasz ją ponownie i będzie już ok (po ponownym dodaniu należy wyczyścić zawartość pliku _dat.php)
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum statlink.pl Strona Główna -> Funkcjonalność systemu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: